Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

363 εκατ. νέοι χρήστες για το Facebook το 2016

Marketing Week Online | 26 Ιανουαρίου 2017 | 17:44 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: Social Media,Trends,Συνέδρια

Ανοδική πορεία ακολούθησε το Facebook και το 2016, μιας και πρόσθεσε 363 εκατομμύρια νέους χρήστες. Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα των We Are Social & Hootsuite, το δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης αριθμεί πλέον 1,871 δισεκατομμύρια fans παγκοσμίως, εκ των οποίων περισσότεροι από 1 δις το επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα αγγίζουν πια τα 5 εκατομμύρια.

Περισσότερα γύρω από το Facebook και τους βέλτιστους τρόπους αξιοποίησής του ως εργαλείου προβολής και πώλησης, μπορείτε να μάθετε στο συνέδριο “AllThingsFacebook”,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί  στις 23 Φεβρουαρίου, στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ και διοργανώνεται από το Marketing Week σε συνεργασία με την ThinkDigital. Στο συνέδριο θα δώσουν το «παρών» κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων οι Katarzyna Palliwoda και Roos van der Zee από το Facebook.