Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Άρτεμις Λαμπρινίδη

Head of antenna.gr & netwix

Άρτεμις Λαμπρινίδη
Άρτεμις Λαμπρινίδη

Η Άρτεμις Λαμπρινίδη είναι απόφοιτος του τμήματος «Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού» του Παντείου Πανεπιστημίου και του London School of Economics (MSc Media & Communications). Μετά τις σπουδές της στο LSE, παρέμεινε στο Λονδίνο για άλλα 2 χρόνια, όπου εργάστηκε στο MTV International.

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται στον Όμιλο Antenna, περνώντας από διαφορετικές θέσεις, όλες όμως σχετικές με τα ψηφιακά μέσα/περιεχόμενο/marketing. Το 2014 λάνσαρε το netwix, το νεανικό διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1 με πρωτογενές περιεχόμενο ειδικά φτιαγμένο για το Διαδίκτυο. Σήμερα, είναι Head of antenna.gr & netwix και παράλληλα Head of Digital Marketing για τα digital assets του Antenna Group.

Η Άρτεμις Λαμπρινίδη θα συμμετάσχει στην ενότητα “AllThingsInspiration- Learnings, Debates & Case Studies from the Greek market”.

Διεθνείς ομιλητές

Polle de Maagt Κορυφαία brands, όπως οι KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους. Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος, πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands "to be less about ads and more about acts."
Lukas Maixner Ως Συνιδρυτής της Socialbakers, ο Lukas γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν τα brands για να αξιοποιήσουν τα Social Media και να αναπτύξουν μια κερδοφόρα στρατηγική που θα οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Jeanette Okwu Η Jeanette ασκεί καθήκοντα Global Business Director Digital & Social στην Spark44, ένα καινοτόμο διαφημιστικό agency το οποίο εξειδικεύεται στα luxury brands και την αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στόχος της είναι να αναπτύσσει στρατηγικές που προσφέρουν αξία στον καταναλωτή και τον ανταμείβουν για το χρόνο του. Να δημιουργεί εμπειρίες, τις οποίες ο κόσμος δεν αποφεύγει αλλά αντιθέτως ανυπομονεί να ζήσει.
Katarzyna Paliwoda Με πολυετή παρουσία στην Procter & Gamble, η Katarzyna ξεχώρισε ως Brand Manager της Gilette στην Κεντρική Ευρώπη, ενώ συνολικά χειρίστηκε περισσότερα από 15 brands σε 9 αγορές. Πλέον, ως Partner CEE στο Facebook, η Katarzyna εστιάζει στο Retail & το FMCG, καλύπτοντας τις στρατηγικές ανάγκες των brands σε 28 χωρές.
Tim Pritchard Ως Head of Social Media του “Global Media Agency of the year”, σύμφωνα με το The Gunn Report, ο Tim εποπτεύει τους λογαριασμούς πελατών όπως οι John Lewis, Renault & Starbucks. Παράλληλα, συμβάλλει ως σύμβουλος του IAB UK στην εκπαίδευση της αγοράς γύρω από το Content & το Native.